Sunday, January 13, 2013

American Choc Moist Cake

Assalamualaikum WBT...

lama juga ye saya tak update blog masakan @ blog online bakery saya ni..agak2 nye ade ke lagi yang singgah jengok2 ye??kalu yg masih sudi tu..terima kasih sebab luangkan masa..:) Alhamdulillah..
sedar tak sedar dah masuk 2013 kan? cepat betul masa berlalu..dan usia Mila Delight pun bertambah juga..
seiring dengan waktu..Mila Delight semakin berkembang dan dikenali..berkat doa keluarga,  sahabat handai juga pelanggan yang tak putus-putus memberikan sokongan..

ni antara produk baru keluaran Mila Delight iaitu American Chocolate Moist Cake..serius yummy!!!
tempahan Leyla, customer yang pernah tempah kek kawen sebelum ni..Alhamdulillah, leyla masih sudi menempah dengan Mila Delight.




Kek yang lembap, ditambah dengan coklat ganache yang sememang sedap, memang sungguh tergoda!!
Tq Leyla, enjoy the birthday cake yaa..:)



No comments:

Post a Comment

Recent Posts