Monday, November 19, 2012

TEMPAHAN DURIAN CREPE

Salam
Sejak mila pegi blaja buat durian crepe dan start buat jualan,sambutan amat menggalakkan,cumanya mila sendiri tak menang tangan, :-)
Jom tengok picture durian crepe.durian crepe ni adalah dessert,enak dimakan sejuk.harga jualan rm10 4biji,harga standard,tp macam biasa la,ada jgk suara sumbang kata mahal..
Kalu mahal,buat sendiri la..diorang taktau bhw nk buat tu perlukan kesabaran yg tinggi,bhn2 yg digunakan juga bukan sebarang..nampak je mcm tu..hehe,luahan hati..ni pun berenti rehat jap,penat..
Oke,nti kita sambung celoteh ye..




untuk tempahan area kuala terengganu, marang & sewaktu dengannya
boleh SMS/Call  Mila 013-9783419
order sehari awal dari tarikh pick-up.
lebih awal lebih baik utk mengelakkan situasi Full Order.


Terima Kasih Daun Keladi..
Lain Kali Singgah & Beli Lagi..
^_^

2 comments:

  1. As salam kak mila..
    sy guna picture durian crepe akak lam blog sy..
    sy update psal durian crepe.. suggest if anyone want to try, refer to akak...thanks kak mila

    sy buat blog laen psl mknan..heheheh

    http://batulesungdepanrumah.blogspot.com/2012/11/durian-crepe.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam dik..akak tak kisah..:) terima kasih review blog akak..
      tak sempat nk online utk say TQ..

      Delete

Recent Posts