Monday, January 14, 2013

Kek Coklat Moist

Assalamualaikum WBT

"Hati adalah raja kerajaan diri, berhati-hatilah menjaga hati, berilah hati kepada Pencipta hati" ~PMJ~

hehe, saje selitkan sedikit ingatan untuk diri sendiri, kerana hajat hati tahun ini betul-betul nak menulis. Manalah tahu boleh jadi penulis yang disegani nanti. Biografi diri yang boleh dikongsi untuk kebaikan.siapa tahu kan? Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia Allah yang tahu! =)

Be positive!!

Kek yang evergreen........Kek Coklat Moist, tak luput dek zaman walaupun pelbagai jenis kek yang keluar. kek coklat ni di kukud untuk mendapatkan tekstur lembap & kurang manis dittambah dengan ganache coklat, rasanya memang memberi kelainan.

ini tempahan dari adik, kawan-kawan di sekolahnya meng"order".


 nak update selalu pun nanti bosan, benda sama je kan?

Harga Kek Coklat Moist Kukus.
original - pek 5" x 7" RM10/pek

almond nibs - pek 5" x 7" RM12/pek

lau ikutkan pasaran sekarang, ada bahan-bahan yang dah naik, tapi takpela, masih mantain dengan harga lama ni..:) biar tak untung banyak asal, repeat sales tinggi kan??
sekali makan, nak order berkali2!! hehe..boleh juga di pos.




No comments:

Post a Comment

Recent Posts