Friday, February 11, 2011

corat-coret

Salam...
saje je nk share citer...nak kata sedih tu...entah la...terkilan kot...
2 hari lepas ade org order cheesetart..kata nk amek semalam...tp katanya terlupa plak...fine la kan...
so..janji plak arini..katanya xmo datang amek kat umah..nk jumpa sumwhere else..(jauh katanya..)
then ikut jela..dah kebetulan nk kuar g umah kawan...so..set tmpt, dh set tmpt...dia mintak plak anta kt umah dia....huhuhu....
bila dia mintak anta kat umah...sy ckp la charge delivery...dia kata mahal...huhu...kalu sebegitu jauh nak anta..nak free...pastu order nyer half jer...tak berbaloi pulak...mungkin saya ni xcukup pemurah nk bg free kat orang kot sebab saya wat bisnes...huhuhu....dan saya ni masih lagi baru...masa ni la kengkawan nk support bisnes kengkawan....lau sume nak rasa free...alamat nyer lingkup la bisnes ni....
*takde deposit pun, sbb atas dasar percaya pada kawan*

**untuk perhatian semua...pasni saya hanya amek order yang disertai dengan deposit.
    Tak nak pisang berbuah dua kali..
**if nk cancel order xpe..btau la awal2...jangan menganiaya sesama insan...

Hukum karma: wat u give u get back...
sama-sama kita beringat...insyaAllah...dapat rezeki pun berkat...

if ade customer nak bagi feedback dgn order yg sebelum2 ni..sgt2 dialukan..emelkan pada miladelight@gmail.com.

kerjasama anda sangat dihargai.....^_^

No comments:

Post a Comment

Recent Posts